(ВІДЕО) Бойові підрозділи прикордонників під час ротації посилюють загрозливі напрямки кордону на півночі України

НАЗАД
29 грудня 2023 16:37

«Виявили та знешкодили засідку на північному кордоні» – за такою легендою провели тактичне навчання з бойовою стрільбою військовослужбовці Луганського прикордонного загону.

До навчань залучався особовий склад, який пройшов найгарячіші ділянки російсько-української війни. Тренуючись знешкоджувати ворожих диверсантів, бійці Держприкордонслужби застосовували бронетехніку, яка щільним вогнем з великокаліберного кулемета прикривала дії піхоти. Снайпери Луганського прикордонного загону знешкоджували «командирів ворожого підрозділу», а гранатометники вели вогонь по «техніці противника». Саме так виглядало бойове злагодження одного з підрозділів загону, якому передували численні тактичні заняття у менших бойових групах.

«Частина підрозділів з бойовим досвідом під час ротації посилюють загрозливі напрямки кордону в прикордонних районах на півночі України і продовжують виконувати визначені завдання з безпеки нашої держави. Посилюючи відповідні ділянки підрозділи відпрацьовують взаємодію з прикордонними загонами на місцях та іншими складовими Сил оборони України», – розповів речник прикордонного відомства Андрій Демченко.

Він зазначив, що бійці постійно тренуються реагувати у різних ситуаціях, пов’язаних з можливою активізацією ворога. Зокрема відпрацьовуються дії у випадку проникнення ворожих диверсантів, застосовування противником авіації чи безпілотних літальних апаратів, чи нової спроби наступу ворожих військ з півночі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси